SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ SAADET İKTİDARIDIR!

27.3.2022

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ SAADET İKTİDARIDIR!

Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, programları kapsamında Antalya’ya gitti. Karamollaoğlu, kentte bir dizi programa katılırken, önemli temas ve ziyaretlerde de bulundu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından karşılanan Genel Başkanımıza, Genel Başkan Yardımcılarımız da eşlik etti.

İl Başkanlığımızda teşkilat mensuplarımız ile toplantı gerçekleştiren Genel Başkanımız gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İŞ BULMAK İÇİN İKTİDAR PARTİSİNE ÜYE OLMAK GEREKİYOR

“Böyle bir memleket ayağa kalkamaz. Böyle bir memlekette düzgün bir iş yapılamaz. Böyle bir memlekette adaletten söz edilemez. Hükümet kabul etmese de, geçim derdini görmezden gelse de devletin resmi rakamları ortada. Bugün ülkemizde 4,5 milyon aileye sosyal yardım yapılıyor ve bu sayı son birkaç yıl içinde iki katı arttı. Demek ki ülkemizde milyonlarca kişi geçinebilmeyi bir tarafa bırakın, karınlarını bile doyuramayacak durumda.”

EĞER YAPABİLİYORSAN ERBAKAN GİBİ MERTÇE KALDIR FAİZİ

“Sayın Cumhurbaşkanı yıllar önce, ‘faiz dünya gerçeğidir’ demişti. Şimdi ise bu konuda ‘Nas var, faiz artırımı yaptırmam’ diyor. Ancak kurulan yeni sistem ile faizin adı değiştirilip öncekinden daha fazla faiz alınıyor. Faizle mücadele edeceksen Erbakan Hoca gibi çık, mertçe kaldır faizi."

"İktidar, Ukrayna için koştururken, İslam coğrafyasındaki kan ve gözyaşının dinmesi ve sona ermesi için kılını dahi kıpırdatmıyor. Biz barış için gayret göstermeyi eleştirmiyoruz. Ancak bu gayreti İslam ülkeleri için göstermeyip, diğer ülkelerin etkisi altında bir dış politikaya karşı çıkıyoruz.”

SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRIN

“Yaşanılan sorunları, tüm yönleri ile ortaya koyun. Bu sorunların neden çözülemediğini, nerede yanlış yapıldığını gösterin. Halka bu sorunların çözümünün Saadet iktidarında gerçekleşeceğini anlatın.”

“Son zamanlarda hanım komisyonlarımızdaki çalışmalar beni memnun ediyor. İnşallah, parti çalışmalarımızda hanımların daha etkin olmasını istiyorum. Çünkü nüfusun yarısını hanımlar oluşturuyor. Eğer bir araya gelirlerse tüm denklemleri değiştirirler.”